Følg os på

Video

Kom med ind bag forestillingerne! Mød kendte skuespillere, instruktører, forfattere – og os der oplever dem.

VideoFamilie

Det kræver mod at være ung – Kaya fortæller

Skuespiller og sanger Kaya Brüel fortæller om sin karriere, om hvor hun fandt modet til at debutere ung og om sin medvirken i forestillingen ‘Vildheks’ på Østre Gasværk Teater, hvor hun både spiller over for og coacher den unge skuespiller Thit Aaberg.
VideoDrama

Historien gentager sig selv!

Kaj Munk var en af 2. Verdenskrigs mest diskuterede danskere. Han var præst, digter og forfatter, og han var meget bekymret for ‘den stærke mands genkomst’ i diktatorerne Hitler og Mussolini. I dag tweeter Trump dagligt fra Det Hvide Hus, mens verdens demokratier igen er ved at bryde sammen. Gentager historien sig selv? Og kan man lave teater om det – på en båd?
VideoDrama

Filmen ‘Festen’ omdannet til festligt madteater

Kom med på en tour de force i kulissen til ‘Festen – som madteater’, hvor der saves, bores og males på scenografien. Og mød patriarken Helge, spillet af Waage Sandø og sønnen Christian, spillet af Mikkel Arndt – kan de mon leve op til filmen?
VideoFamilie

1001 Nat – hele verdens barndomseventyr

Tag med til det eventyrlige Arabien og 1001 nats eventyr, de gode historier alle børn elsker! Mød Scheherazade, se om hun får lov at beholde hovedet og hør hvilken fantastisk følelse Teatret Zeppelin gerne vil sende jer hjem med.
VideoDans

Derfor skal børn se dans!

Hvad kan dans gøre for børn i alle aldre? Og hvordan oplever børn danseteater? Find svarene her!

Nyhedsbrev

Ja tak!
Send mig gerne e-mails og SMS’er om sidste nyt fra teaterverdenen. * Vi opbevarer din e-mail adresse og dit telefonnummer sikkert og giver eller sælger dem ikke videre til tredjepart.
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes