ArtiklerUnge & Voksne

Guide: Teater på SU

De bedste tips og tricks til en billig teatertur
ArtiklerBørn & Familie

Fra håndbold til Hamlet: kender du Pelle Koppel?

En snak med skuespiller, instruktør og teaterdirektør Pelle Koppel. Om trods et kendt navn ikke at vide, hvor ens familie stammer fra. Om sin kærlighed til Valby, om at vælge teatret frem for sporten og om hvorfor han aldrig bliver træt af at spille ’Karius & Baktus’.
ArtiklerUnge & Voksne

Aktuel skuespiller: Sigurd Barrett

Han er alle børns musikalske legeonkel. Hans bøger står på ethvert børneværelse med respekt for sig selv. Men han begyndte sin musikkarrierer på universitetet og underholdt voksne længe før han fandt vej til børnene. 
ArtiklerUnge & Voksne

Juni måneds skuespiller – Ina-Miriam Rosenbaum

Hun er ikke ret høj. Men hun er et stort menneske i dansk teater. Hun har spillet alt fra Goebbels til PH – og hun har gjort det til et projekt at huske os på de møgsager på Christiansborg, som ellers kan ende i den kollektive glemmebog.
ArtiklerUnge & Voksne

December måneds skuespiller – Tommy Kenter

Den 70 årige skuespiller er for mange kendt som komiker. Men han ser sig selv som en seriøs skuespiller, og der er en årsag til at han har valgt at slutte karrieren i den rørende rolle som mælkemanden Tevye i forestillingen ‘Spillemand på en Tagryg’.
ArtiklerUnge & Voksne

November måneds skuespiller – Mette Horn

Hun er kendt som damen med de blå tænder og alle teenagebørns værste mareridt om en pinlig mor. Men inde i Mette Horn bor en lille vred mand, der bare vil elskes. 
ArtiklerUnge & Voksne

Oktober måneds skuespiller – Sarah Boberg

Hun spiller ofte en person fra bunden af samfundet. Men selv kommer hun fra den kreative klasse, og er uddannet på en prestigefuld skuespillerskole i New York. Sarah Boberg viser os vores svære følelser i sit skuespil. 
ArtiklerUnge & Voksne

Teater til teenagere

Teater! Det er da for børn, eller noget kedeligt noget for voksne!