ArtiklerBørn & Familie

Nyhed: gratis APP

Med den nye gratis Teaterbilletter-App kan du hurtigt og let købe billetter til alle vores forestillinger.
ArtiklerBørn & Familie

Læs bogen, se filmen… Nej! – se forestillingen!

Børn og unge går trygge og forventningsfulde ind til en teaterforestilling baseret på yndlingsbogen eller favoritfilmen, og så er genbrug af historier fra film og bøger in på teatrene lige nu.
ArtiklerBørn & Familie

Fra håndbold til Hamlet: kender du Pelle Koppel?

En snak med skuespiller, instruktør og teaterdirektør Pelle Koppel. Om trods et kendt navn ikke at vide, hvor ens familie stammer fra. Om sin kærlighed til Valby, om at vælge teatret frem for sporten og om hvorfor han aldrig bliver træt af at spille ’Karius & Baktus’.
ArtiklerBørn & Familie

Nisser i november!

Julen begynder i november. I Netto, i tilbudsaviserne og i budgettet. Og teatrene spiller juleforestillinger fra november. Men det kan være svært at komme i julehumør i årets tristeste måned. Det er en sag for Teaterbilletter! Vi har taget udfordringen op, og kigget grundigt i medarbejderstaben efter redaktionens mest jule-påvirkelige reporter. En journalist, som redaktøren kan sende til Ishøj Teater udenfor København, hvor de i november spiller forestillingen ’Den store Julemandsprøve’. Dén prøve skal reporteren bestå! Valget falder på redaktionens yngste, 5 årige Kaj, ud fra ræsonnementet om, at han må have lettest ved at komme i julehumør. Han er jo et barn.