ArtiklerUnge & Voksne

Et nytårsforsæt du vil nyde at holde!

Jeg skal dyrke mere motion. Ikke spise sukker. Stoppe med at ryge.

Sådan lyder manges nytårsforsætter år efter år. Trænger du til at prøve noget nyt? Vi har 2 forslag!

Det alternative nytårsforsæt: Tag mere i teatret
Det kræver, at man er målrettet og beslutsom, hvis man skal holde sit nytårsforsæt. Eller også kræver det at ens nytårsforsæt er sjovt, socialt og hyggeligt? Vælg i år et nytårsforsæt, som kan deles med gode venner, få dig til at grine med familiens både store og små medlemmer, eller som kan være den perfekte date night-ide med flirten eller kæresten. Vælg at i 2020 vil du gå mere i teatret! Vi lover dig, at i 2020 vil teatrene ikke skuffe dig  – de har nemlig et program spækket med spændende samtidsforestillinger, alternative teaterkoncerter, sjove komedier eller finurlige børneforestillinger. Så prøv noget nyt, og lad endelig dit nytårsforsæt blive gennemført. New year, new you! 

Find allerede din næste teateroplevelse her

Det mere brede nytårsforsæt: Få flere kulturoplevelse
Vil du være næsten 100% sikker på, at du kan gennemføre årets nytårsforsæt, så lav dit nytårsforsæt lidt bredere – og sæt et mål om at få flere kulturoplevelser. København er spækket med gode, unikke og spændende tilbud fra forskellige kulturinstitutioner. Eksempelvis kan du se om Vega snart har en koncert, eller om Folkehuset Absalon holder et anderledes banko-event, eller du kan svinge forbi Glypoteket og se deres nye udstilling (tip: det er gratis om tirsdagen). Ellers gå ind på teaterbillletter.dk og find din næste teateroplevelse. Med dette nytårsforsæt er du garanteret et 2020 fyldt med kulturoplevelser. Vi synes, du skal springe ud i det!

Hvor stammer traditionen fra?
Traditionen med nytårsforsæt stammer helt tilbage fra Babylonien for 4.000 år siden, hvor nytårsforsæt handlede om at aflevere lånte redskaber tilbage. Men i antikkens Rom udviklede traditionen sig, og nytårforsættet blev løfter, om at være god ved sine medmennesker. Men disse løfter blev udskiftet med bønner og faste, da kristendommen vandt indpas. I vores tid handler nytårsforsæt typisk om personlig forbedring og personlige mål.

Teaterbilletter ønsker alle et rigtig godt nytår