ArtiklerUnge & Voksne

Et nytårsforsæt du vil nyde at holde!

Køb:

Jeg skal dyrke mere motion. Ikke spise sukker. Stoppe med at ryge.

Sådan lyder manges nytårsforsætter år efter år. Trænger du til at prøve noget nyt?

Det kulturelle nytårsforsæt: Tag mere i teatret
Det kræver, at man er målrettet og beslutsom, hvis man skal holde sit nytårsforsæt. Eller måske kræver det bare, at dit nytårsforsæt er sjovt, socialt og berigende?

Vælg et nytårsforsæt, som kan deles med gode venner, få dig til at grine med familiens både store og små medlemmer, eller som kan være den perfekte datenight. Vælg at gå mere i teatret! Vi lover dig, at teatrene tager godt imod dig i det kommende år – og de er efterhånden eksperter i at gøre det coronasikkert at besøge dem. Du kan derfor trygt prøve noget nyt, og endelig lade dit nytårsforsæt blive gennemført.

Hurtigt tjent ind
Meld dig ind i Teaterbilletters fordelsklub Mit Teater og gå i teatret med god samvittighed og til en god pris 1 år. Og tag op til 9 venner med, som også får rabat. Medlemskabet koster 100 kr. og er meget hurtigt tjent ind.

Find allerede din næste teateroplevelse her

Hvor stammer traditionen fra?
Traditionen med nytårsforsæt stammer helt tilbage fra Babylonien for 4.000 år siden, hvor nytårsforsæt handlede om at aflevere lånte redskaber tilbage. Men i antikkens Rom udviklede traditionen sig, og nytårforsætter blev løfter om at være god ved sine medmennesker. Da kristendommen vandt indpas, blev udskiftet løfterne afløst af bønner og faste. I vores tid handler nytårsforsæt typisk om personlig forbedring og personlige mål.

Teaterbilletter ønsker dig et rigtig godt nyt teaterår!

Køb:

Indfri dit nytårsforsæt
Køb et medlemskab til Mit Teater - eller 3 forestillinger