ArtiklerUnge & Voksne

Guide: Teater på SU

De bedste tips og tricks til en billig teatertur

Er du træt af at sidde hjemme, fordi du ikke har råd til andet? Og synes du, at det er for dyrt at gå i teatret? Hvis ja – så læs med her, vi guider dig til en teatertur på SU.

Ved du ikke hvad du skal se?
Bare rolig! Vi hjælper dig, så du ved hvad foregår på teatrene i hele Storkøbenhavn. På vores Facebook og Instagram finder du stort set hver dag omtaler af aktuelle forestillinger og flotte billeder og videoer, så du ved hvad du vælger i mellem.

Rabatbilletter
Vi ved godt, at et SU.-budget ikke giver plads til dyre teaterbilletter. Men hvad med billige teaterbilletter? Der er rigtig gode rabatter at hente, som gør teaterturen til en biograftur – prismæssigt i hvert fald.
Teaterbilletter har forskellige former for rabatter på teaterbilletter til over 100 teatre, i Indre by, brokvartererne, Amar, Frederiksberg, Nordsjælland, Vestegnen, Møn – ja you name it!

Er du under 25 år, har du alt kørende for dig. I hvert fald når det kommer til rabat. Du kan nemlig spare 70-100 kr. pr. billet ved at vælge billettypen “Børn og Unge (under 25 år)”. Har du derimod rundet de famøse 25 år, men er studerende er der stadig billigere teaterbilletter til dig. Som studerende kan du ganske gratis melde dig i i vores fordelsklub Mit Teater og så købe derudaf, du sparer 40-50 kr. pr. billet. Vælg billetbillettypen “Mit Teater Studerende”. Husk at medbringe ID eller studiekort, så du kan vise det vise det sammen med din billet.

Tag afsted som en gruppe
Hvis du samler dine 6 bedste venner under 25 år kan i gå i teatret sammen til kun 40-75 kr. pr. billet. Med gruppebilletter kan du virkelig få en billig tur i teatret og tilmed få en fantastisk oplevelse med dine venner. Som studerende medlem af Mit Teater kan du også købe rabatbilletter til alle dine medstuderende venner. De skal også lige huske studekort.

Drik en øl før forestillingen 
Teatrene har typisk en hyggelig café/bar i teatrets foyer, som altid åbner ca. 1 time før forestillingen starter. Selvom dette lyder dyrt, så er priserne faktisk fornuftige på de fleste teatre. Du kan faktisk få en god flaskeøl meget billigere end på de fancy klubber og barer rundt omkring i København.

Summa summarum
Det behøver ikke være dyrt at gå i teatret! Så der er ikke nogen undskyldning for ikke at tage i teatret med dine venner.