ArtiklerUnge & Voksne

Laus Høybye præsenterer årskort til hovedstadens 100 teatre

Vi kender ham som Krumme, men Laus Høybye er i dag først og fremmest skuespiller på teatret. Hele denne teatersæson er han Teaterbilletters ambassadør og ansigtet udadtil for den nye kundeklub.

’Teaterklub Mit Teater’ er netop sat i søen og fungerer som et fælles årskort til hovedstadens mere end 100 teatre.

Om sin ambassadørrolle for Teaterbilletter fortæller Laus Høybye:
”Som 12-årig spillede jeg Kirsten Lehfeldt søn i et smukt og tragisk stykke på Privatteatret. Fra da af, var jeg bidt af teater. Derfor tøvede jeg heller ikke et sekund da, jeg blev spurgt om jeg ville være ambassadør for Teaterbilletter.”

Sidste år var skuespiller Ditte Hansen, bl.a. kendt fra humorduoen ”Ditte og Louise”, ambassadør for Teaterbilletter, og overrakte derefter Teaterbilletter-mikrofonen til Laus Høybye.
Se videoen med den dramatiske overrækkelse.

Følg teaterbilletter & Laus Høybye på Teaterbilletters Instagram – klik på det runde ikon for oven, hvor der står ambassadør.

Årskort til 100 teatre
Mange har ventet længe på et fælles årskort til alle hovedstadens teatre. Med lanceringen af kundeklubben Teaterklub Mit Teater tilbyder Teaterbilletter et årligt klubmedlemskab enten til én person for 75 kr. eller for to personer til 150 kr. årligt.
Så snart medlemskabet er købt, får man rabat på voksenbilletter. Medlemskabet gælder et år fra købsdato og med dét følger en række fordele – unikke events, gratis online billetbytte og meget mere.