Artikler

Gratis APP

Med den gratis Teaterbilletter-App kan du hurtigt og let købe billetter til alle vores forestillinger og genfinde billetterne når de skal vises.

Den gratis Teaterbilletter-App til både iPhone og Android gør det lynhurtigt og let for dig at finde en forestilling du vil se, købe billetten og finde den igen, når du skal vise den – på din telefon!

Download App til Android (virker ikke pt.)

Download App til Iphone

Din telefon er billetten
Når du køber billetter med Teaterbilletters App, får du den med det samme i telefonen og på din mail. Slip for at printe papirbilletter og lede efter mails med billetter ved indgangen!
Du bruger blot den samme log in (e-mail og kodeord) som du allerede har på teaterbilletter.dk, din købshistorik bliver overført, du fortsætter med at optjene teaterrabat og du kan købe billetter med teaterrabat, når du har optjent den. Du kan også købe billetter med børne- & ungerabat.

Hvis du allerede tidligere har købt billetter på teaterbilletter.dk, skal du blot logge ind med samme profil på App’en, så finder du dine billetter og din købshistorik.

Hvis du ikke har en Teaterbilletter-profil, kan du oprette den med få klik på App’en – den samme gælder på teaterbilletter.dk, og alle dine køb og rabatter bliver overført.

Når først teaterbilletterne er hentet, kan du også se dem selvom du er offline. Og du kan vise dine billetter på telefonen ved indgangen på alle vores teatre.

Tilføj favoritter ved at trykke på ❤ ikonet i App’en ved billedet af forestillingen.

App’en er sikker og dine billetter er beskyttet – ligesom på teaterbilletter.dk