ArtiklerUnge & Voksne

Venindetur i teatret

Sidder du og veninderne fast i kaffe-dates, gåture omkring søerne og Netflix-aftener? 

Det er altid dejligt at se sine veninder til en snak over en latte eller til en god film. Men prøv at tage i teatret og nyd et glas vin mens I vender verdensituationen, kærlighedslivet, den nye date eller hvad end der trænger til at blive debatteret.

Find den forestilling som passer bedst til det, I har brug for at få snakket om – måske forestillingen kan give nye perspektiver til samtalen.

Er der drama i kærlighedslivet?
Bonnie og Clyde, Betty Nansen Teatret 
Taler I tit om kærlighedslivets komplekse dilemmaer? Så tag ind og oplev det mest brutale kærlighedsdrama på Betty Nansen Teatret. Her får historien om det kendte reality-par Bonnie Parker og Clyde Barrow nyt sprog gennem krop og dans. Det kan være der kommer helt nye samtale emner og perspektiver på bordet til at klare den næste kærlighedskonflikt.

Er jeres hjerter fulde af søstersolidaritet?
Queens, Teatergrad/Osramhuset
I er forskellige og ikke altid enige, men i bakker altid hinanden op! Tag en aften i sofaen, hvor tre kvinder snakker om alt det som fylder i 20’erne. Tag ind og bliv en del af en kvinde til kvinde snak  om sex, identitet, karriere og familie og alt det indimellem. Tag afsted og få en veninde oplevelse uden lige! #veninder #empowerment

Trænger du til pause fra din urolige, forelskede venindes snak om flirten (i hvert fald for en stund)
denungewertherslidelser, Sort/Hvid
Få indblik i den anden side af forelskelsen: forelskelsens smerte, uro og umulighed. På teater Sort/Hvid kan du opleve en fortolkning af  Goethes roman ”Den unge Werthers lidelser”, som er et af romantikkens hovedværker; En klassisk Sturm und Drang-fortælling om en kolerisk og romantisk ung mand, som går til grunde i afmagt over umulig kærlighed.

Vender i altid verdenssituationen når i mødes?
CANADA, Bådteatret 
Taler i om klimaet, flygtningekrisen og vender de store problematikker i samtiden? Så få nye synsvinkler på flygtningekrisen ved at se denne forestilling: om det ideelle gæstfrie samfund, hvor der er sikkerhed, fred og frihed for alle. I krydsfeltet mellem det personlige og det storpolitiske, det historiske og det samtidige, er dette en forestilling om generationers påvirkning af flugt og krig.

Tag en tur tilbage til teenageværelset og de pinlige oplevelser
En Pinlig Affære, Nørrebro Teater 
Har i skrevet dagbog som teenagere? Tag ind og bliv pinligt berørt af rørende, sjove og autentiske erfaringer fra andre folks dagbøger! Grin af gamle klassebilleder og sjove anekdoter, bliv nostalgisk over musik fra teenagetiden, krum tæer over hjemmelavet hjerte-smerte-lyrik eller nik genkendende til de første kærestebreve. Vi lover jer, at der bliver noget at tale om efterfølgende.

Få godt indhold til den din Instagramstory
Futur X, Sydhavn Teater (P44)
Er din veninde altid på Instagram, og poster forskellige billeder af jeres aftaler. Så prøv noget helt nyt, og tag til Performancemuseumet i P44 og ud i en fængslende ekspedition. Tag på opdagelse i cyperspace – i en tunnel af modlys, der giver praj om, at I er landet i fremtiden!

Stadig ikke helt overbevist?
Frygter du at det er for dyrt eller at teatret er for finkulturelt for jer? Frygt ej! Teatret er for alle og der er mulighed for at få rabat på billetterne hos Teaterbilletter. Først og fremmest hvis er du studerende eller under 25 år kan du få op til 100 kr’s rabat på billetterne. Er i over 25 år og ønsker i at se flere forestillinger sammen, kan i dele et medlemskab i Teaterklub Mit Teater og få teaterrabat på jeres teaterbilletter i et helt år og samtidig få invitationer til unikke events. What’s not to like!