BlogBørn & Familie

Hvilket barn elsker ikke spaghetti?

Det gør Eddy i hvert fald. Så meget at han bliver kaldt Eddy Spaghetti.

Men Eddys mor vil så forfærdeligt gerne have, at Eddy spiser noget grønt, så får han større muskler lover hun… Men Eddy er vist ligeglad.

SE OGSÅ: “Der hvor spaghettien gror”

Der er fyldt på rækkerne, og børnene og deres voksne sidder spændt og venter. En lille dreng får skæld ud af en pædagog, fordi han ikke kan sidde stille. Men stakkels dreng, for vi glæder os jo alle til at forestillingen begynder.

Eddy Spaghetti på Ishøj Teater er for børn mellem 3-9 år.  Den hyggelige forestilling foregår på Eddys værelse, hvor hans mor putter ham. Derefter udspringer der sig lidt af et eventyr –eller skulle man kalde det et mareridt for Eddy. For i drømmen er pastahøsten slået fejl –det er SLUT med spaghetti!!!

I rollen som Eddy oplever vi Mikkel Hansen, der giver den fuld skrue, med både fægtekamp, luftguitar og andre bardutspring. Eddys mor, der spilles af Kristine Nørgaard, lever sig totalt ind i rollen som den bekymrede mor. Gennem forestillingen spiller hun også alle de andre roller – og især en ond heks spiller hun overbevisende.

Scenografien er enkel, men god. Da Eddy på et tidspunkt skal gennem en mørk skov, udfoldes der en hel skov på scenen.

Publikum bliver også inddraget i stykket, og må redde Eddy fra ”Færgemanden”, da han ikke kan svare på en gåde.

Om det lykkedes Eddy at redde spaghettihøsten, det vil jeg ikke afsløre. Men gør jer selv den tjeneste at se forestillingen  – enten med dit barns børnehavne/klasse eller med dit barn eller barnebarn.

Der er billige popkorn og juicebrikker i foyeren! Selvom de måske skulle ha solgt… spaghetti!

Sponsoreret af Teaterbilletter.

Af Ditte Koefoed, mor & teaterspotter
Jeg elsker de stunder, hvor jeg kan lade mig rive med i teatrets vidunderlige univers. Jeg har produceret tv i mange år, men de oplevelser jeg får i teatret er helt specielle og unikke. Det sker kun den ene gang og bliver ikke foreviget på TV. Jeg elsker at gå i teatret med mine to børn på 8 og 13 år. At se deres glæde og indlevelse i en fortælling er fantastisk. Når vi alle sidder der i mørket eksisterer kun os og den gode fortælling. Ordet "moooor" er ligesom glemt for en stund.