BlogBørn & Familie

Ishøj teater: Så du lyden

En sjov og varm fortælling om pigen Laura, der skal passes hos sin bedstefar mens hendes forældre skal til bryllup.

En bedstefar man bliver misundelig på
Laura er lidt sur over, at hun ikke må komme med til det fine bryllup, hvor hun tror, at hun skal have en flot prinsessekjole på og danse vals. Men det viser sig hurtigt, at det faktisk er meget sjovere at blive passet hos bedstefar. Her kan man nemlig både hoppe i sofaen og høre bedstefar spille på en masse forskellige instrumenter.

Se også: “Så du lyden ude på Ishøj Teater?”

Latteren spreder sig
Da forestillingen begynder, og hele salen sidder forventningsfulde og venter, går der ikke længe før latteren spreder sig. Bedstefars åbningsnummer starter nemlig med en kaskade af lyde. En af lydene er bedstefar der klasker sig på maven og i numsen, hvilket får publikum til at bryde ud i latter.

Der går heller ikke længe, før publikum inddrages i lyduniverset og får til opgave, at gætte hvilke dyr lydene minder om.

Bedstefar kan spille på alt
Der findes stort set ikke den ting bedstefar ikke kan spille på. “Instrumenterne” tæller alt fra tomme malerbøtter, pinde og aviser til de mere normale som klaver og guitar. I løbet af forestillingen synger og danser Laura og bedstefar, så man får helt lyst til at rejse sig op og danse med.

Den 45-minutter lange forestilling slutter med at Laura og bedstefar fremfører et kendt eventyr. Her bliver alle de lyde du overhovedet kan forestille dig inddraget.

Så tag du dit barnebarn, søn eller datter under armen og skynd dig at købe en billet –du vil ikke fortryde det.

For større grupper kan teateret arrangere bustransport, hvor både transport og teaterbesøget kan foregå sikkert og trygt. Kontakt Ishøj Teater for yderligere information.

Sponsoreret af Teaterbilletter.

Af Ditte Koefoed, mor & teaterspotter
Jeg elsker de stunder, hvor jeg kan lade mig rive med i teatrets vidunderlige univers – og helst sammen med mine to børn på 8 og 14 år. Jeg anmelder forestillinger som er tilgængelig i kørestol, da jeg fik konstateret sclerose for fem år siden. Heldigvis er de fleste teatre handicapvenlige. Teatrets stemning, fortællinger og de mange glade stunder med mine børn, leder mine tanker væk fra dagligdagens udfordringer – og tilbage på sporet som journalist og mor for mine børn. I teatrets mørke er vi alle ens. Her findes kun gode oplevelser!