BlogBørn & Familie

Ishøj teater: Så du lyden

En sjov og varm fortælling om pigen Laura, der skal passes hos sin bedstefar mens hendes forældre skal til bryllup.

En bedstefar man bliver misundelig på
Laura er lidt sur over, at hun ikke må komme med til det fine bryllup, hvor hun tror, at hun skal have en flot prinsessekjole på og danse vals. Men det viser sig hurtigt, at det faktisk er meget sjovere at blive passet hos bedstefar. Her kan man nemlig både hoppe i sofaen og høre bedstefar spille på en masse forskellige instrumenter.

Se også: “Så du lyden ude på Ishøj Teater?”

Latteren spreder sig
Da forestillingen begynder, og hele salen sidder forventningsfulde og venter, går der ikke længe før latteren spreder sig. Bedstefars åbningsnummer starter nemlig med en kaskade af lyde. En af lydene er bedstefar der klasker sig på maven og i numsen, hvilket får publikum til at bryde ud i latter.

Der går heller ikke længe, før publikum inddrages i lyduniverset og får til opgave, at gætte hvilke dyr lydene minder om.

Bedstefar kan spille på alt
Der findes stort set ikke den ting bedstefar ikke kan spille på. “Instrumenterne” tæller alt fra tomme malerbøtter, pinde og aviser til de mere normale som klaver og guitar. I løbet af forestillingen synger og danser Laura og bedstefar, så man får helt lyst til at rejse sig op og danse med.

Den 45-minutter lange forestilling slutter med at Laura og bedstefar fremfører et kendt eventyr. Her bliver alle de lyde du overhovedet kan forestille dig inddraget.

Sundhedsmyndighedernes retningslinjer følges
Forestillingen kan ses af alle, og får en kort overgang én til at glemme verden udenfor og Covid 19.
Alle forholdsregler bliver dog taget, og der bliver sprittet af både før og efter forestillingen. Derudover følger teatret Sundhedsmyndighedernes generelle retningslinjer. Der er kun plads til 55 i teatret grundet de nye regler, så du kommer ikke til at sidde tæt på nogle andre. Der er også god afstand til publikum foran dig. Institutioner bliver placeret på de første rækker og kommer sidst ind og først ud.

Så tag du dit barnebarn, søn eller datter under armen og skynd dig at købe en billet –du vil ikke fortryde det.

For større grupper kan teateret arrangere bustransport, hvor både transport og teaterbesøget kan foregå sikkert og trygt. Kontakt Ishøj Teater for yderligere information.

Sponsoreret af Teaterbilletter.

Af Ditte Koefoed
Jeg elsker de stunder, hvor jeg kan lade mig rive med i teatrets vidunderlige univers. Jeg har produceret tv i mange år, men de oplevelser jeg får i teatret er helt specielle og unikke. Det sker kun den ene gang og bliver ikke foreviget på TV. Jeg elsker at gå i teatret med mine to børn på 6 og 11 år. Al se deres glæde og indlevelse i en fortælling er fantastisk. Når vi alle sidder der i mørket eksisterer der kun os og den gode fortælling. Ordet "moooor" er ligesom glemt for en stund.