BlogBørn & Familie

Riddersalen, Små Blå Sko

Det kan være en fryd at vente besøg af en ven. Du rydder fint op i entreen og på dit værelse. Du planlægger hvad I skal spise og hvor I skal gå hen på tur. Åh det bliver så dejligt.

Sådan har Ragnhild det. Hun er særlig spændt hvis det er et barn, der skal komme på besøg. Især hvis barnet hedder Alfred og kan passe de små blå sko i størrelse 2 år. Sådan bliver det netop idag. For Ragnhild et lille brev får, hvor der minsandten skrevet står: at Alfred kommer på besøg, og han har madpakke med og skal være hjemme inden det bliver mørkt!

Den glade dame
Ragnhild har et smittende humør og når hun glæder sig bliver alting helt magisk. Der er ikke den ting i hendes hjem der ikke adlyder hende. Det er som om hun kan trylle, og alt hvad hun siger bliver til små rim: “Hov hvad var jeg hørte – postmandens bil der kørte? Jeg ser efter – rolig min ven – en kæmpe pakke kig lige på den!”

En krammer inden du går hjem
Små blå sko er teater for de 1,5 – 4 årige med små overraskelser samt en stor en, som de voksne også vil more sig kosteligt over. Alle går glade ud af teatret og skulle nogen have brug for et kram, har Ragnhild nok til alle.

Sponsoreret af Teaterbilletter.

Af Peter
“All the World is a stage…” skriver Shakespeare. Jeg har viet en stor del af mit liv til at lave teater med og for børn og unge. Det er vigtigt at børn bevarer de kompetencer som de er udstyret med fra fødslen, nemlig at iagttage og efterligne andre mennesker, for herigennem at lære at tage del i et fællesskab. Børn bør se mindst én teaterforestilling om året – være med til selv at spille teater – og dagligt lære gennem drama i børnehaven og skolen. Gennem drama kan man udforske livet og lære at spille en rolle.