BlogUnge & Voksne

Teater Grob, En fandens mand

En fandens mand på Teater Grob er værd at se!

Vi skal lytte til hinanden, ikke? Mænd og kvinder. Hannerne skal være nysgerrige på os. Og vi kvinder skal blive ved med at prøve at forstå, hvad der sker derinde i hovederne på de skønne mænd. Det kan du lige nu på Teater Grob – hvis du er hurtig.

En fandens mand. Anders Haahr har skrevet en bog af samme navn. Det er historier derfra, han får lov til at sætte i scene på Teater Grob.

Min veninde brød sig ikke om det, og min ven havde hørt historierne på forhånd og var derfor ikke ubetinget begejstret, men jeg synes, det var et super fint og inspirerende indlæg, som jeg bestemt kunne bruge til noget. Måske har du det på samme måde?

Vi får historier om hans dating-eventyr og indsigt i hans tvivl om, hvad en kvinde mener. For eksempel, når hun siger: Man kunne også tage et bad? Skal han gå med? Er det en invitation? Eller vil hun se det som et creepy stalker overgreb, hvis han træder ind i bruseren med hende iført dolk og skumle intentioner?

Og hvordan forfører man egentlig en fransk femme fatale, der spørger: Hvor flex er du?

Anders er på scenen sammen med en række dukker, og et par stemmer over højtaleren. Sidstnævnte kunne man godt have undværet, synes jeg, men pyt.

Alt i alt et underholdende og inspirerende indlæg i køns-gryderetten.

Husk, du altid kan få tips på teatertips.dk – eller tilmelde dig mit nyhedsbrev LIGE HER.

Af Tine Ville Helgers, Tines teatertips
Ved siden af mit job som tekstforfatter og kommunikationskonsulent hos Røde Kors driver jeg www.teatertips.dk – hvor jeg skriver om teater og giver dig teatertips i mit nyhedsbrev. Jeg ser mindst tre stykker om måneden og giver dig et tip, når jeg ser noget godt. Jeg elsker at sidde i mørket, før scenetæppet går op. Her føler jeg mig som det heldigste menneske i verden. For i dét øjeblik kan alt ske. Og der er pludseligt håb midt i det grundlæggende meningsløse.