BlogUnge & Voksne

Teatret ved Sorte Hest, Det er så det nye

Line Knutzon strikes again – Skynd dig på Sorte Hest!

Det er stykke er både sjovt og vedkommende, hvis du spørger mig,. Se det, hvis du ikke vil gå glip af noget af det rigtigt gode. 

Stykket hedder ‘Det er så det nye’, og det er velspillet, mega-sjovt og vedkommende, synes jeg. Genren er absurd teater, men jeg lover dig, du møder dig selv – eller i hvert fald nogen, du kender – midt i alle gakkerierne – hehe. 

Det handler om dig og mig, eller… det handler om kæresteparret Pyssern og Poul, der, som Paul siger, trods alt lever i et parforhold. De gør sig en masse krumspring, for at føle at deres liv giver mening midt i alt det grundlæggende meningsløse. Pyssern prøver at regne sig frem til et eller andet, og hun sysler med at sy gardiner, selvom det er svært, når man BARE IKKE ER NOGET GARDINMENNESKE. Og Poul forsøger at spice tingene op med en skilning til den anden side. Bliver man et mere interessant menneske, hvis man går og overvejer at gå til svømning?

Udenfor bliver verden mere og mere rå. ‘Man slår da ikke børn ihjel? Jo, jo, det er så det nye’. Og Pyssern vil så gerne genfinde et lille lykke-sekund, hun fangede i en kasse som barn, men mistede igen.

Midt i det hele står viceværten Hr. Pind, der både kæmper med indre og ydre dæmoner, brilliant spillet og timet af Lines far, Lars Knutzon.

Dystert? Nix. Befriende sjovt. Stykket går til 28. september. Go do! Husk, du kan altid få flere teatertips på teatertips.dk – Du tilmelder dig bare mit nyhedsbrev  LIGE HER

Af Tine Ville Helgers, Tines teatertips
Ved siden af mit job som tekstforfatter og kommunikationskonsulent hos Røde Kors driver jeg www.teatertips.dk – hvor jeg skriver om teater og giver dig teatertips i mit nyhedsbrev. Jeg ser mindst tre stykker om måneden og giver dig et tip, når jeg ser noget godt. Jeg elsker at sidde i mørket, før scenetæppet går op. Her føler jeg mig som det heldigste menneske i verden. For i dét øjeblik kan alt ske. Og der er pludseligt håb midt i det grundlæggende meningsløse.