VideoBørn & Familie

Børneteater dyppet i maling

Børn fra 4 år inviteres til en meget anderledes teaterforestilling, hvor en danser genskaber den verdensberømte amerikanske maler Jackson Pollocks malerier.
VideoBørn & Familie

Hele Danmarks Daimi om jul før og nu

Juletraditioner er noget vi skaber sammen over tid. For 100 år siden var de ret anderledes end i dag – og de har nok ændret sig om 100 år.
VideoBørn & Familie

Hvorfor er far sur?

Det forsøger Politikens tegner Philip Ytournel at besvare med sin børnebog FAR ER SUR, som Zangenbergs Teater har omsat til et teaterstykke for børn og deres fædre (og mødre).
VideoBørn & Familie

Mille Gori: “Jeg er en lille, sej Wendy”

Mød artisten Mille Gori, kendt fra DR Ramasjang. Hun tør stå på toppen af 20 stole og svæve under loftet, og hun spiller en noget anderledes handlekraftig Wendy i ‘Peter Pan’ på Folketeatret end den søde, fornuftige Wendy vi kender fra Disney’s version af skuespillet fra 1904.
VideoBørn & Familie

Det kræver mod at være ung – Kaya fortæller

Skuespiller og sanger Kaya Brüel fortæller om sin karriere, om hvor hun fandt modet til at debutere ung og om sin medvirken i forestillingen ‘Vildheks’ på Østre Gasværk Teater, hvor hun både spiller over for og coacher den unge skuespiller Thit Aaberg.
VideoBørn & Familie

1001 Nat – hele verdens barndomseventyr

Tag med til det eventyrlige Arabien og 1001 nats eventyr, de gode historier alle børn elsker! Mød Scheherazade, se om hun får lov at beholde hovedet og hør hvilken fantastisk følelse Teatret Zeppelin gerne vil sende jer hjem med.