ArtiklerUnge & Voksne

Juni måneds skuespiller – Pelle Nordhøj Kann

Køb:

Hver måned sætter Teaterbilletter fokus på en skuespiller, som er aktuel på et af vores teatre. I juni måned er det Pelle Nordhøj Kann – nok mest kendt fra Det Flydende Teater på Lyngby sø. Men Pelle har også en anden trumf i ærmet – læs mere og bliv glædeligt overrasket.

Den lille blå bog 
Fulde navn: Pelle Nordhøj Kann Petersen
Født: Den 29. februar 1980.
Uddannet: Fra Skuespillerskolen ved Århus Teater i 2005.
Bonusinfo: Far til Alfred, der som 14 årig sang sig ind i mange danskeres hjerter med sangen “Joanna” til Kim Larsen memorialkoncerten på Københavns Rådhusplads. Se video med Alfred HER

SE OGSÅ: “PH og Arne Jacobsen genoplivet”

Pelle Nordhøj Kann har spillet et utal af forestillinger på teatrenes forskellige scener, men er også kendt fra film og tv. Han har blandt andet spillet med i spillefilmen ‘Steppeulven’ om Eik Skaløe (2015) og tv-serien ‘Krøniken’ (2004-2007).

I dag arbejder han som freelance skuespiller og instruktør. Derudover er han kunstnerisk leder af det Det Flydende Teater // Teatergrad.

Aktuel på scenen denne sommer
Pelle Nordhøj Kann kan opleves i forestillingen Annas Verden af Det Flydende Teater. Annas Verden er en beretning om Anna Ancher. En fortælling om en ny type kvinde, en ny retning i malerkunsten og historien om samlingspunktet for kunstnerkolonien i Skagen – ét af de mest produktive og succesfulde kunstneriske fællesskaber i Danmark.

Forestillingen spiller i parken ved det smukke Sophienholm med op til 45 publikummer, og teatret sørger selvfølgeligt for at overholde regeringen og sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Om artikelserien
Hver måned sætter Teaterbilletter fokus på en skuespiller, som er aktuel på et af vores teatre. Dyk ned i de mange spændende menneskers metier og husk at teater skal ses – i teatret.

Køb:

Vil du opleve Pelle Kann på scenen?
Billetterne sælges hurtigt...