ArtiklerUnge & Voksne

Juli måneds skuespiller – Pelle Nordhøj Kann

Hver måned sætter Teaterbilletter fokus på en skuespiller, som er aktuel på et af vores teatre. I juli måned er det Pelle Nordhøj Kann – nok mest kendt fra Det Flydende Teater ved Sophienholms bred. Men Pelle har også en anden trumf i ærmet – læs mere og bliv glædeligt overrasket.

Den lille blå bog 
Fulde navn: Pelle Nordhøj Kann Petersen
Født: Den 29. februar 1980.
Uddannet: Fra Skuespillerskolen ved Århus Teater i 2005.
Bonusinfo: Far til Alfred, der som 14 årig sang sig ind i mange danskeres hjerter med sangen “Joanna” til Kim Larsen memorialkoncerten på Københavns Rådhusplads. Se video med Alfred HER

SE OGSÅ: “PH og Arne Jacobsen genoplivet”

Pelle Nordhøj Kann har spillet et utal af forestillinger på teatrenes forskellige scener, men er også kendt fra film og tv. Han har blandt andet spillet med i spillefilmen ‘Steppeulven’ om Eik Skaløe (2015) og tv-serien ‘Krøniken’ (2004-2007).

I dag arbejder han som freelance skuespiller og instruktør. Derudover er han kunstnerisk leder af det Det Flydende Teater // Teatergrad.

Aktuel på scenen denne sommer
Pelle Nordhøj Kann er netop nu højaktuel som instruktør for forestillingen Valkyriens kampved det skønne Sophienholms bred. I forestillingen inviteres du med ind i Thit Jensens stridbare verden. Fortællingen om Thit Jensen er fortællingen om den moderne kvindes frigørelse; frigørelse i samfundsmæssig, kunstnerisk og seksuel forstand. Som forfatter, dramatiker, debattør og foredragsholder sætter Thit hele sit liv ind på at skabe ligestillede vilkår mellem kønnene.

Kilde: Wikipedia og Teaterbilletter.dk

Om artikelserien
Hver måned sætter Teaterbilletter fokus på en skuespiller, som er aktuel på et af vores teatre. Dyk ned i de mange spændende menneskers metier og husk at skuespillere opleves bedst på scenen i teatret.

Om artikelserien
Hver måned sætter Teaterbilletter fokus på en skuespiller, som er aktuel på et af vores teatre. Dyk ned i de mange spændende menneskers metier og husk at teater skal ses – i teatret.