Følg os på

Podcast

Lyt med når Den 4. Væg går helt ind bag bagtæppet til teatrets verden og møder menneskene bag!

PodcastDrama

Festival special!

En podcast dedikeret til teaterfestivalen CPH Stage. Du får 1 anmeldelse, 3 anbefalinger til Stage og et interview med de kommende Reumert-værter: den musikalske satiregruppe Platt-Form.
PodcastDrama

Fra børnefilm til voksenteater

Vi har besøg af skuespiller Cyron Melville, som fortæller os om at skulle gå fra at spille børne- og ungdomsfilm til Shakespeare på de store teaterscener, bl.a. ‘Et Vintereventyr’ på Republique.
PodcastDans

Solodanserinde Ida Praetorius

Ida Praetorius er en af de sejeste ballerinaer, vi har herhjemme. Hun er solodanser hos Den Kongelige Ballet, og hun er vores gæst i denne podcast.
PodcastDrama

Mød Paw Henriksen

I denne podcast besøger vi skuespiller Paw Henriksen på Teater Grob, hvor han i øjeblikket arbejder på forestillingen ‘I STØVET FRA REGNEN’.
PodcastMusik

NEW YORK SPECIAL

Vi har været i New York og har bagagen fyldt med Broadway-nyheder og anbefalinger!
PodcastMusik

Jeanett Albeck og Teaterkoncerten

Fokus på musik i teater og særligt på TEATERKONCERTER. Vi snakker med multikunstner Jeanett Albeck, som er en af de bedste i Danmark til at forene musik og teater på nye og spændende måder, bl.a spiller hun en lille, intim koncert for os og lytterne.
PodcastDrama

Med Nikolaj Koppel og Danica Curcic

Vores gæst i denne podcast er underdirektør i Tivoli, Nikolaj Koppel. Vi besøger også prøverne på forestillingen ‘Jean D’Arc’ på Republique og taler med Danica Curcic og Peder Holm Johansen.

Nyhedsbrev

Ja tak!
Send mig gerne e-mails og SMS’er om sidste nyt fra teaterverdenen. * Vi opbevarer din e-mail adresse og dit telefonnummer sikkert og giver eller sælger dem ikke videre til tredjepart.
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes