Følg os på

Podcast

Lyt med når Den 4. Væg går helt ind bag bagtæppet til teatrets verden og møder menneskene bag!

PodcastUnge & Voksne

Tammi Øst!

Dagens gæst er en helt forrygende skuespiller, som lige nu spiller RICHARD III på Husets Teater.
PodcastUnge & Voksne

Mød skuespiller Rosalinde Mynster

Hvad hvis vi nu siger, at hun er datter af Karen-Lise Mynster og Søren Spanning? Så siger Den 4. Væg, at du kan møde hende i denne podcast om hendes nye rolle i ‘Landet Som Ikke Er’ på Teatret ved Sorte Hest.
PodcastUnge & Voksne

Festival special!

En podcast dedikeret til teaterfestivalen CPH Stage. Du får 1 anmeldelse, 3 anbefalinger til Stage og et interview med de kommende Reumert-værter: den musikalske satiregruppe Platt-Form.
PodcastUnge & Voksne

Fra børnefilm til voksenteater

Vi har besøg af skuespiller Cyron Melville, som fortæller os om at skulle gå fra at spille børne- og ungdomsfilm til Shakespeare på de store teaterscener, bl.a. ‘Et Vintereventyr’ på Republique.
PodcastUnge & Voksne

Solodanserinde Ida Praetorius

Ida Praetorius er en af de sejeste ballerinaer, vi har herhjemme. Hun er solodanser hos Den Kongelige Ballet, og hun er vores gæst i denne podcast.
PodcastUnge & Voksne

Mød Paw Henriksen

I denne podcast besøger vi skuespiller Paw Henriksen på Teater Grob, hvor han i øjeblikket arbejder på forestillingen ‘I STØVET FRA REGNEN’.
PodcastUnge & Voksne

NEW YORK SPECIAL

Vi har været i New York og har bagagen fyldt med Broadway-nyheder og anbefalinger!
PodcastUnge & Voksne

Jeanett Albeck og Teaterkoncerten

Fokus på musik i teater og særligt på TEATERKONCERTER. Vi snakker med multikunstner Jeanett Albeck, som er en af de bedste i Danmark til at forene musik og teater på nye og spændende måder, bl.a spiller hun en lille, intim koncert for os og lytterne.
PodcastUnge & Voksne

Med Nikolaj Koppel og Danica Curcic

Vores gæst i denne podcast er underdirektør i Tivoli, Nikolaj Koppel. Vi besøger også prøverne på forestillingen ‘Jean D’Arc’ på Republique og taler med Danica Curcic og Peder Holm Johansen.

Nyhedsbrev

Ja tak!
Send mig gerne e-mails og SMS’er om sidste nyt fra teaterverdenen. * Vi opbevarer din e-mail adresse og dit telefonnummer sikkert og giver eller sælger dem ikke videre til tredjepart.
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes