Følg os på

Podcast

Lyt med når Den 4. Væg går helt ind bag bagtæppet til teatrets verden og møder menneskene bag!

PodcastDans

Med Nikolai Hübbe

Sidste podcast fra 2017! Vi besøger balletmester på Det Kongelige Teater, Nikolai Hübbe, i hans kontor på Gamle Scene.
PodcastMusik

Med instruktør og teaterdirektør Emmet Feigenberg

Vores gæst i denne podcast er instruktør og teaterdirektør Emmet Feigenberg. Vi snakker også om Det Kongelige Teaters ‘Maskerade’ og snakker om juleforestillingen ‘Elf – the musical’ i Tivoli.
PodcastMusik

Nycirkus, børneteater og en tur til Odense og ‘Oliver Twist’

I denne uge kommer vi vidt omkring: vi har både været på Det Kongelige Teater og talt med skuespiller Anders Juul, der er aktuel i forestillingen ‘Jeg løber’. Vi har også set den billedmættede nycirkus-forestilling ‘Boschs Drøm’ på Republique, ‘Den lille prins’ på Det Lille Teater og ‘Knud Romers ABC’ på Dansekapellet. Og så er vi en tur i Odense og tale med skuespiller Youssef Wayne Hvidtfeldt, der taler om sin rolle i musicalen ‘Oliver Twist’.
PodcastDrama

Mød skuespiller Signe Egholm Olsen

Denne podcast er en tur i følelsernes rutsjebane. Vi er skuffede, vi græder, og vi er henrykte over dagens gæst Signe Egholm Olsen.
PodcastMusik

Manden med den rare stemme: Søren Pilmark

Vi besøger manden med verdens måske rareste stemme: Søren Pilmark! Derudover er Clara et smut forbi prøverne på ‘Efter Brylluppet’, og så har Line været i Fredericia for at se ‘Seebach’.
PodcastFamilie

Hvad får børn ud af se børneteater?

Fokus på børneteater! Mange børneteatre er i disse år lukningstruede. Børneteatret er vigtigt – i denne podcast forklarer Anne og Amanda fra Den 4. Væg dig hvorfor, når de besøger børneteatrene Zangenbergs Teater og Teatret Zeppelin.

Nyhedsbrev

Ja tak!
Send mig gerne e-mails og SMS’er om sidste nyt fra teaterverdenen. * Vi opbevarer din e-mail adresse og dit telefonnummer sikkert og giver eller sælger dem ikke videre til tredjepart.
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes