Følg os på

Forestillinger du bør se!

Hvad sker der lige nu på Teaterbilletters 100 teatre – og er der noget for dig?
Det kan du få at vide af Teaterbilletters anbefalerne og teaterspottere!

Nana Rasmussen, Den 4. VægMusik

Odense Teater, Forårsrullen

En dramatisk historie illustreres af en lang række musiknumre, der spænder bredt over en mors dybfølte savn til en ild bestyrelses-rap. Fælles for hele molevitten er, at man aldrig ved, hvad der bliver det næste.
Peter Byrholt Nielsen, lærer & teaterspotterDrama

Teater Republique, Et vintereventyr

“Lad mig gøre det godt igen! Giv mig en ny chance! Jeg  har gjort noget utilgiveligt.” Kong Leontes fortryder han ikke stolede på sin dronnings troskab.
Nana Rasmussen, Den 4. VægDrama

Odense Teater, Hændelsen

Kan korsang og historiefortælling forklare baggrunden for masseskyderier?
Rasmus Borst, Den 4. VægFarce

Odense Teater, Ding Dong

Benjamin Kitter får hele salen til at klappe sig selv på lårene over sin hylende morsomme mimik og lækre fysiske spil. Anders Skov Madsen stjæler al opmærksomhed så snart han åbner munden og råbende fremfører sin svensk-finske smøre.
Anne Louise Slott Thorborg, Den 4. VægDrama

Teatret ved Sorte Hest, The Art of Falling

På Teatret ved Sorte Hest kan man lige nu for første gang se en teaterversion af kultdokumentarfilmen ‘Grey Gardens’ fra 1975 i forestillingen The Art of Falling.
Peter Byrholt Nielsen, lærer & teaterspotterFamilie

Anemonen, Flyv

Teater Patraskets Maria Myrgård og Dirch Backer formår sammen med instruktøren Giacomo Ravicchio at skabe en meget rørende forestilling for både børn og voksne. 
Peter Byrholt Nielsen, lærer & teaterspotterFamilie

Riddersalen, Små Blå Sko

Det kan være en fryd at vente besøg af en ven. Du rydder fint op i entreen og på dit værelse. Du planlægger hvad I skal spise og hvor I skal gå hen på tur. Åh det bliver så dejligt.
Peter Byrholt Nielsen, lærer & teaterspotterDrama

Edison, Håbet er lysegrønt

På Edisons mindste scene, Siloen, sidder publikum meget tæt på; man kan næsten røre ved skuespillerne fra første række. Det er godt at sidde tæt på i teatret, men at være tæt på ulven i virkeligheden er ikke noget alle synes om!

Nyhedsbrev

Ja tak!
Send mig gerne e-mails og SMS’er om sidste nyt fra teaterverdenen. * Vi opbevarer din e-mail adresse og dit telefonnummer sikkert og giver eller sælger dem ikke videre til tredjepart.
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes