Forestillinger du bør se!

Hvad sker der lige nu på Teaterbilletters 100 teatre – og er der noget for dig?
Det kan du få at vide af Teaterbilletters anbefalerne og teaterspottere!

BlogBørn & Familie

Ishøj Teater, Mus og venner

Vil du opleve en rigtig hyggelig teaterforestilling med børn fra 3 til 9 år, skal du tage til Ishøj Teater og se “Mus og venner”
BlogBørn & Familie

Teater ZeBU, Mig og rosin

I foyeren sidder en hel børnehave, og venter spændt på, at dørene åbnes. Pædagogerne gør deres bedste for at forkorte ventetiden med sanglege – men den laaaange ventetid på ca. 4 minutter er alligevel svær.
BlogBørn & Familie

Folketeatret: Robin Hood

Han stjæler fra de rige, og giver til de fattige. Jeg taler selvfølgelig om Robin Hood, der spiller på Folketeatret til april næste år.
BlogUnge & Voksne

Scandic Falkoner – Elsk mig i nat

”Det var verdens bedste musical og de sang virkelig godt. Det var en rigtig god historie og kulisserne var flotte”. Sådan beskriver 13-årige Vigga musicalen Elsk mig i nat, der spiller lige nu og til 10. april i Scandic Falkoner på Frederiksberg.
BlogUnge & Voksne

Forsøgsstationen: Det kontaktløse forhold

Min 13 årige datter sidder og stirrer ud i luften, måske er hun helt i sine egne tanker?. Det er jeg også, for jeg sidder og forestiller mig at min datter, ligesom damen i forestillingen, er blevet til en dukke jeg kan fjernstyre… Tænk hvis jeg kunne fjernstyre hende til at rydde op? Oh hvilken lykke!