Følg os på

Forestillinger du bør se!

Hvad sker der lige nu på Teaterbilletters 100 teatre – og er der noget for dig?
Det kan du få at vide af Teaterbilletters anbefalerne og teaterspottere!

Trine Berg Balle, Den 4. VægDrama

Nørrebro Teater, Revisoren

Umiddelbart forbinder man ikke en revisor og bogholderi med klasken på låret af grin, men ikke desto mindre er det i dette tilfælde en ganske underholdende omgang.
Rasmus Borst, Den 4. VægDans

Odense Teater, Catch Me If You Can

Odense Teater har virkelig sat alle sejl ind på at give os en musicaloplevelse af de helt store, og jeg må hurtigt anerkende at det er de sluppet utroligt godt fra.
Vivi Holm, cand. mag & teaterspotterDrama

Teater Får302, T-ERROR

En mosaikagtig forestilling, hvis sammenknytningspunkt er et TRIVSELSMØDE på børnenes skole for hele klassens forældre. Der er kaffe og økologiske småkager på bordet, og så er retten sat!
Peter Byrholt Nielsen, lærer & teaterspotterFamilie

Panama er alletiders, Det Lille Teater

“Nu har du bare at skrive noget godt om forestillingen! Ellers kommer både ‘Bjørn og Tiger’ og ikke mindst jeg efter dig!” Det ældre ægtepar og deres barnebarn er på vej ud af Det Lille Teater efter 35 minutter i selskab med skønne Bjørn og Tiger, der vil ud i verden og finde drømmelandet Panama.
Anne Louise Slott Thorborg, Den 4. VægFamilie

Bådteatret, J O B

J O B er en melankolsk forestilling om den russiske jøde Mendel Singer, akkompagneret af skøn balalaika-musik, som skaber en autentisk stemning til den simple opsætning af Joseph Roth’s roman af samme navn.
Den 4. VægMusik

Det Ny Teater, The Book of Mormon

Thiim Harder er et imponerende dygtigt og forfriskende pust. Hun synger ikke bare eminent godt, men tilfører også genren noget kant og kækhed, som vi ikke tidligere har oplevet på den danske musicalscene
Nana Rasmussen, Den 4. VægDrama

Odense Teater, Forbrændt

På intet tidspunkt keder man sig, tværtimod ligger der en spænding i luften og lysten til at finde ud af, hvordan det hele hænger sammen er overvældende.
Take Me To The TheaterDrama

Sort/Hvid, Der var et yndigt land

Et musikalsk sammensurium af kras satire, tunge beats og stand-up-lignende parodier – med guidet TeaterTur for unge for kun kr. 40!
Anne Louise Slott Thorborg, Den 4. VægFamilie

Teatret Zeppelin, Drengen der fik en hunds hjerte

En skøn og poetisk fortælling, som kan sætte tanker i gang hos både store og små. Hvorfor er det så svært at være menneske? Ville det måske være nemmere, hvis man bare var en hund?

Nyhedsbrev

Ja tak!
Send mig gerne e-mails og SMS’er om sidste nyt fra teaterverdenen. * Vi opbevarer din e-mail adresse og dit telefonnummer sikkert og giver eller sælger dem ikke videre til tredjepart.
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes