Forestillinger du bør se!

Hvad sker der lige nu på Teaterbilletters 100 teatre – og er der noget for dig?
Det kan du få at vide af Teaterbilletters anbefalerne og teaterspottere!

BlogBørn & Familie

Teater ZeBU, Mig og rosin

I foyeren sidder en hel børnehave, og venter spændt på, at dørene åbnes. Pædagogerne gør deres bedste for at forkorte ventetiden med sanglege – men den laaaange ventetid på ca. 4 minutter er alligevel svær.
BlogBørn & Familie

Folketeatret: Robin Hood

Han stjæler fra de rige, og giver til de fattige. Jeg taler selvfølgelig om Robin Hood, der spiller på Folketeatret til april næste år.
BlogUnge & Voksne

Scandic Falkoner – Elsk mig i nat

”Det var verdens bedste musical og de sang virkelig godt. Det var en rigtig god historie og kulisserne var flotte”. Sådan beskriver 13-årige Vigga musicalen Elsk mig i nat, der spiller lige nu og til 10. april i Scandic Falkoner på Frederiksberg.
BlogUnge & Voksne

Forsøgsstationen: Det kontaktløse forhold

Min 13 årige datter sidder og stirrer ud i luften, måske er hun helt i sine egne tanker?. Det er jeg også, for jeg sidder og forestiller mig at min datter, ligesom damen i forestillingen, er blevet til en dukke jeg kan fjernstyre… Tænk hvis jeg kunne fjernstyre hende til at rydde op? Oh hvilken lykke!
BlogBørn & Familie

Anemonen: Tandfeen

Har du set Tandfeen? Alle børn og deres voksne kender Tandfeen og ved, at det drejer sig om at lægge en mælketand under hovedpinden, at sove på den og vågne op til en mønt under hovedpuden næste morgen.
BlogBørn & Familie

Tivoli – Glassalen, Dyrene i Hakkebakkeskoven

Teater V’s udgave af  Hakkebakkeskoven i Tivoli er meget listig. Det er ægte teater, bygget på en tusindår gammel tradition: at bruge krop, stemme og en lille maske til at fortælle en historie.