Artikler

Artikler, der tager dig med bagom i teatrets verden og giver dig inspiration til din næste teaterforestilling! Hvad enten du er til drama, musical, dans eller børneteater. Læs om kendte skuespillere, sangere, dansere og instruktører – og alle de andre bag dine teateroplevelser.

ArtiklerUnge & Voksne

Teater til teenagere

Teater! Det er da for børn, eller noget kedeligt noget for voksne! Næ, der er faktisk masser af cool ungdomsteater i byen for tiden!
ArtiklerUnge & Voksne

August måneds skuespiller – Ellen Hillingsø

Hun er veninde med kronprinsessen, generalens datter – og snart Wonder Woman på Teater Grob. Og så har hun sin barnetro intakt. Mød Ellen Hillingsø. 
ArtiklerBørn & Familie

Juli måneds skuespiller – Nicolas Bro

Men Nicolas Bro fra teaterfamilien Bro’erne er tit aktuel på vores teatre. Til efteråret kan du se ham i ’Mens vi venter på Godot’ på Teatret ved Sorte Hest.
ArtiklerUnge & Voksne

Juni måneds skuespiller – Pelle Nordhøj Kann

Hver måned sætter Teaterbilletter fokus på en skuespiller, som er aktuel på et af vores teatre. I juni måned er det Pelle Nordhøj Kann – nok mest kendt fra Det Flydende Teater på Lyngby sø. Men Pelle har også en anden trumf i ærmet – læs mere og bliv glædeligt overrasket.
ArtiklerUnge & Voksne

Bliv klog på ballet

Vil du vide noget mere om ballet og de danske ballettraditioner – eller høre mere om livet som verdensberømt balletdanser? Så får du her 5 dybdegående og inspirerende dokumentarfilm: