Artikler

Artikler, der tager dig med bagom i teatrets verden og giver dig inspiration til din næste teaterforestilling! Hvad enten du er til drama, musical, dans eller børneteater. Læs om kendte skuespillere, sangere, dansere og instruktører – og alle de andre bag dine teateroplevelser.

ArtiklerBørn & Familie

Stor guide: For børn i efterårsferien

For dem der skal blive hjemme i efterårsferien har vi en guide over aktiviteter for børnefamilierne på teatrene og i byen i Storkøbenhavn og på Sjælland.
ArtiklerUnge & Voksne

Læs bogen – se forestillingen – læs bogen

Guiden til den passionerede læser – eller den der ikke når at læse bøger. Oplev forestillinger baseret på romaner på de københavnske teatre i efteråret.
ArtiklerUnge & Voksne

Juni måneds skuespiller – Ina-Miriam Rosenbaum

Hun er ikke ret høj. Men hun er et stort menneske i dansk teater. Hun har spillet alt fra Goebbels til PH – og hun har gjort det til et projekt at huske os på de møgsager på Christiansborg, som ellers kan ende i den kollektive glemmebog.
ArtiklerBørn & Familie

Guide: Forestillinger for de mindste

STOP OP, HOP (fra 4 år) Gazart, Sjællør kirke, København SV  Oplev en sanselig og fabulerende forestilling, som undersøger tyngdekraft, mobilitet og bevægelse. Spilleperiode: 17. – 23. maj
ArtiklerUnge & Voksne

Januar måneds skuespiller – Sigurd Barrett

Han er alle børns musikalske legeonkel. Hans bøger står på ethvert børneværelse med respekt for sig selv. Men han begyndte sin musikkarrierer på universitetet og underholdt voksne længe før han fandt vej til børnene. 
ArtiklerUnge & Voksne

December måneds skuespiller – Tommy Kenter

Den 70 årige skuespiller er for mange kendt som komiker. Men han ser sig selv som en seriøs skuespiller, og der er en årsag til at han har valgt at slutte karrieren i den rørende rolle som mælkemanden Tevye i forestillingen ‘Spillemand på en Tagryg’.