Artikler

Artikler, der tager dig med bagom i teatrets verden og giver dig inspiration til din næste teaterforestilling! Hvad enten du er til drama, musical, dans eller børneteater. Læs om kendte skuespillere, sangere, dansere og instruktører – og alle de andre bag dine teateroplevelser.

ArtiklerBørn & Familie

Guide: Forestillinger for de mindste

STOP OP, HOP (fra 4 år) Gazart, Sjællør kirke, København SV  Oplev en sanselig og fabulerende forestilling, som undersøger tyngdekraft, mobilitet og bevægelse. Spilleperiode: 17. – 23. maj
ArtiklerUnge & Voksne

Januar måneds skuespiller – Sigurd Barrett

Han er alle børns musikalske legeonkel. Hans bøger står på ethvert børneværelse med respekt for sig selv. Men han begyndte sin musikkarrierer på universitetet og underholdt voksne længe før han fandt vej til børnene. 
ArtiklerUnge & Voksne

December måneds skuespiller – Tommy Kenter

Den 70 årige skuespiller er for mange kendt som komiker. Men han ser sig selv som en seriøs skuespiller, og der er en årsag til at han har valgt at slutte karrieren i den rørende rolle som mælkemanden Tevye i forestillingen ‘Spillemand på en Tagryg’.
ArtiklerBørn & Familie

Juleguide til hele familien

En af de hyggeligste juletraditioner er at tage hele familien afsted sammen i teatret. Her er din guide:
ArtiklerUnge & Voksne

November måneds skuespiller – Mette Horn

Hun er kendt som damen med de blå tænder og alle teenagebørns værste mareridt om en pinlig mor. Men inde i Mette Horn bor en lille vred mand, der bare vil elskes. 
ArtiklerUnge & Voksne

Oktober måneds skuespiller – Sarah Boberg

Hun spiller ofte en person fra bunden af samfundet. Men selv kommer hun fra den kreative klasse, og er uddannet på en prestigefuld skuespillerskole i New York. Sarah Boberg viser os vores svære følelser i sit skuespil.