Artikler

Artikler, der tager dig med bagom i teatrets verden og giver dig inspiration til din næste teaterforestilling! Hvad enten du er til drama, musical, dans eller børneteater. Læs om kendte skuespillere, sangere, dansere og instruktører – og alle de andre bag dine teateroplevelser.

ArtiklerUnge & Voksne

Guide: Teater på SU

De bedste tips og tricks til en billig teatertur
ArtiklerBørn & Familie

Skal en baby kunne holde hovedet for at se teater?

Babyer er da for små til teater! Er du sikker? – ikke hvis du spørger Tali, der producerer danseforestillinger for de aller, aller mindste. For dans, musik og babyer er efter Talis mening det perfekte match.
ArtiklerBørn & Familie

Fra håndbold til Hamlet: kender du Pelle Koppel?

En snak med skuespiller, instruktør og teaterdirektør Pelle Koppel. Om trods et kendt navn ikke at vide, hvor ens familie stammer fra. Om sin kærlighed til Valby, om at vælge teatret frem for sporten og om hvorfor han aldrig bliver træt af at spille ’Karius & Baktus’.
ArtiklerUnge & Voksne

Aktuel skuespiller: Sigurd Barrett

Han er alle børns musikalske legeonkel. Hans bøger står på ethvert børneværelse med respekt for sig selv. Men han begyndte sin musikkarrierer på universitetet og underholdt voksne længe før han fandt vej til børnene. 
ArtiklerUnge & Voksne

Juni måneds skuespiller – Ina-Miriam Rosenbaum

Hun er ikke ret høj. Men hun er et stort menneske i dansk teater. Hun har spillet alt fra Goebbels til PH – og hun har gjort det til et projekt at huske os på de møgsager på Christiansborg, som ellers kan ende i den kollektive glemmebog.