Video

Kom med ind bag forestillingerne! Mød kendte skuespillere, instruktører, forfattere og musikere. Vi sætter døren på klem, så du kan smutte med ind bag det røde bagtæppe.

VideoBørn & Familie

Børneteater dyppet i maling

Børn fra 4 år inviteres til en meget anderledes teaterforestilling, hvor en danser genskaber den verdensberømte amerikanske maler Jackson Pollocks malerier.
VideoUnge & Voksne

Thure Lindhardt er forelsket

Thure Lindhardt er den unge William Shakespeare, der er håbløst forelsket i Mille Lehfeldt, som i øvrigt er klædt ud som en mand.
VideoUnge & Voksne

Ditte Hansen møder Dirch Passers barnebarn

Mathilde Passer er det nye stjerneskud i Passer-familien og tager arven op efter Daimi, når hun spiller hovedrollen i forestillingen ‘Jeg er sgu min egen’ på Nørrebro Teater. Teaterambassadør Ditte Hansen har mødt hende til en snak om at få sin allerførste hovedrolle.
VideoUnge & Voksne

Tag med til strindbergsk sølvbryllup

Alice og Edgar og en kok inviterer dig og 39 andre gæster til deres strindbergske sølvbryllup. Det kan kun gå dårligt. Og det gør det. Det bliver en fantastisk oplevelse.
VideoUnge & Voksne

Sig hej til Christopher Læssø

En hurtig hilsen fra skuespiller Christopher Læssø inden han drøner videre på Folketeatret, hvor de spiller den kendte og elskede film ‘Mød mig på Cassiopeia’ som musikteater.