Følg os på

Video

Kom med ind bag forestillingerne! Mød kendte skuespillere, instruktører, forfattere – og os der oplever dem.

VideoMusik

Anne Linnet til Cecilie Stenspil: kan du synge?

To kendte kvinder mødes og taler om deres fremtidige samarbejde i Peter Langdals musical over Susanne Biers succesfilm EFTER FESTEN. Først skal Anne Linnet dog have en sag afgjort; kan Cecilie Stenspil synge?
VideoFamilie

Mille Gori: “Jeg er en lille, sej Wendy”

Mød artisten Mille Gori, kendt fra DR Ramasjang. Hun tør stå på toppen af 20 stole og svæve under loftet, og hun spiller en noget anderledes handlekraftig Wendy i ‘Peter Pan’ på Folketeatret end den søde, fornuftige Wendy vi kender fra Disney’s version af skuespillet fra 1904.
VideoFamilie

Det kræver mod at være ung – Kaya fortæller

Skuespiller og sanger Kaya Brüel fortæller om sin karriere, om hvor hun fandt modet til at debutere ung og om sin medvirken i forestillingen ‘Vildheks’ på Østre Gasværk Teater, hvor hun både spiller over for og coacher den unge skuespiller Thit Aaberg.
VideoDrama

Historien gentager sig selv!

Kaj Munk var en af 2. Verdenskrigs mest diskuterede danskere. Han var præst, digter og forfatter, og han var meget bekymret for ‘den stærke mands genkomst’ i diktatorerne Hitler og Mussolini. I dag tweeter Trump dagligt fra Det Hvide Hus, mens verdens demokratier igen er ved at bryde sammen. Gentager historien sig selv? Og kan man lave teater om det – på en båd?
VideoDrama

Filmen ‘Festen’ omdannet til festligt madteater

Kom med på en tour de force i kulissen til ‘Festen – som madteater’, hvor der saves, bores og males på scenografien. Og mød patriarken Helge, spillet af Waage Sandø og sønnen Christian, spillet af Mikkel Arndt – kan de mon leve op til filmen?

Nyhedsbrev

Ja tak!
Send mig gerne e-mails og SMS’er om sidste nyt fra teaterverdenen. * Vi opbevarer din e-mail adresse og dit telefonnummer sikkert og giver eller sælger dem ikke videre til tredjepart.
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes