Video

Kom med ind bag forestillingerne! Mød kendte skuespillere, instruktører, forfattere og musikere. Vi sætter døren på klem, så du kan smutte med ind bag det røde bagtæppe.
For tiden kan du også følge Bentes Teaterbrevkasse herunder, på Youtube eller på facebook

VideoBørn & Familie

Laus Høybye som danser i det gamle kapel

Tag med Laus Høybye på besøg i det gamle kapel på Bispebjerg Torv, hvor Dansekapellet og Uppercut Danseteater i dag fylder liv og glæde i de arkitekttegnede rum.
VideoBørn & Familie

Fanget i luften med hovedet nedad

Scenegulvet er erstattet af et kæmpemæssigt Air Floor af fineste slags, som løfter danserne fra Uppercut Danseteater op i helt nye luftlag både koreografisk, visuelt og teknisk.
VideoBørn & Familie

Hvorfor er far sur?

Det forsøger Politikens tegner Philip Ytournel at besvare med sin børnebog FAR ER SUR, som Zangenbergs Teater har omsat til et teaterstykke for børn og deres fædre (og mødre).
VideoUnge & Voksne

Hjertevarm musicalkomedie

Få varmet hjerte- og lattermusklerne i marts i selskab med Niels Olsen, Xenia Lach-Nielsen, Maria Lucia, Silas Holst, Bodil Jørgensen, Benjamin Boe og mange flere i en sjov, rørende og romantisk musicalkomedie af Susanne Bier med musik af Thomas Helmig.
VideoUnge & Voksne

Bonnie & Clyde – nu som dans!

Ord får krop i alletiders mest brutale kærlighedsdrama! Bonnie Parker og Clyde Barrow var reality-stjerner i 1930’erne, og helte i den desperate underverden, som de brugte alle midler til at stige op fra. På Betty Nansen Teatret kan du opleve dem som dans i januar! Det bliver råt og hedt.
VideoUnge & Voksne

Laus og Mette øver sig på julens dejlige sange

Nu er det snart juleaften! Og teaterambassadør Laus Høybye og skuespiller Mette Horn mødes i baren på Nørrebro Teater for at øve sig på alle de dejlige julesange, som de jo kender så godt.
VideoUnge & Voksne

Laus Høybye hjælper Mette Horn i den travle tid

Mette Horn har travlt med at lære sine replikker til ET JULEEVENTYR på Nørrebro Teater. Heldigvis kommer teaterambassadør Laus Høybye forbi med lidt julefred til hende i den travle tid.
VideoUnge & Voksne

Laus Høybye giver Mette Horn gode julegaveidéer

Teaterambassadør Laus Høybye besøger Mette Horn i hendes garderobe på Nørrebro Teater. For Mette skal både spille forestillingen Et JULEEVENTYR og huske at købe julegaver. Heldigvis har Laus den helt rigtige idé til hvad hun skal give i år.
VideoUnge & Voksne

Laus Høybye møder en jule-jaloux Mette Horn

Julen er jalousiens tid. Jalousi over alle dem, der går i skoven og spiller brætspil med deres familie. Det indrømmer skuespiller Mette Horn, aktuel på Nørrebro Teater med ‘Et Juleeventyr’, til teaterambassadør Laus Høybye.