Video

Kom med ind bag forestillingerne! Mød kendte skuespillere, instruktører, forfattere og musikere. Vi sætter døren på klem, så du kan smutte med ind bag det røde bagtæppe.
For tiden kan du også følge Bentes Teaterbrevkasse herunder, på Youtube eller på facebook

VideoUnge & Voksne

Bonnie & Clyde – nu som dans!

Ord får krop i alletiders mest brutale kærlighedsdrama! Bonnie Parker og Clyde Barrow var reality-stjerner i 1930’erne, og helte i den desperate underverden, som de brugte alle midler til at stige op fra. På Betty Nansen Teatret kan du opleve dem som dans i januar! Det bliver råt og hedt.
VideoBørn & Familie

Poetisk børneforestilling om døden

Den anmelderroste børneforestilling om pigen Anna, der mister sin elskede hund og begiver sig ud på en magisk rejse for at finde svar på, hvad der sker med sjælen, når man er død.
VideoUnge & Voksne

Laus og Mette øver sig på julens dejlige sange

Nu er det snart juleaften! Og teaterambassadør Laus Høybye og skuespiller Mette Horn mødes i baren på Nørrebro Teater for at øve sig på alle de dejlige julesange, som de jo kender så godt.
VideoUnge & Voksne

Laus Høybye hjælper Mette Horn i den travle tid

Mette Horn har travlt med at lære sine replikker til ET JULEEVENTYR på Nørrebro Teater. Heldigvis kommer teaterambassadør Laus Høybye forbi med lidt julefred til hende i den travle tid.
VideoUnge & Voksne

Laus Høybye giver Mette Horn gode julegaveidéer

Teaterambassadør Laus Høybye besøger Mette Horn i hendes garderobe på Nørrebro Teater. For Mette skal både spille forestillingen Et JULEEVENTYR og huske at købe julegaver. Heldigvis har Laus den helt rigtige idé til hvad hun skal give i år.
VideoUnge & Voksne

Laus Høybye møder en jule-jaloux Mette Horn

Julen er jalousiens tid. Jalousi over alle dem, der går i skoven og spiller brætspil med deres familie. Det indrømmer skuespiller Mette Horn, aktuel på Nørrebro Teater med ‘Et Juleeventyr’, til teaterambassadør Laus Høybye.
VideoBørn & Familie

Hele Danmarks Daimi om sin barndoms jul

Juletraditioner er noget vi skaber sammen over tid. For 100 år siden var de ret anderledes end i dag – og de har nok ændret sig om 100 år.