Følg os på

Video

Kom med ind bag forestillingerne! Mød kendte skuespillere, instruktører, forfattere og musikere. Vi sætter døren på klem, så du kan smutte med ind bag det røde bagtæppe.

VideoDrama

Lars Brygmann som urmand ved bålet

Lars Brygmann om at forbruge andre mennesker, især kvinder som sexobjekter, om at opføre en monolog 20 år efter han har prøvet det sidst og om at stå på scenen med en monolog, som den ene urmand ved bålet der fortæller sin historie til tilhørerne.
VideoDrama

En hjælpende hånd…

Line og Clara fra podcasten ‘Den 4. Væg’ fortæller hvad de glæder sig til af forårets mange forestillinger.
VideoDrama

Hverdagens helte

Mød Stine Stengade og Henrik Lykkegaard og hør deres bud på hvad en hverdagshelt er i dag. De medvirker begge i Halfdan Rasmussen forestillingen NOGET OM HELTE på Nørrebro Teater.
VideoDrama

Tilbage til Tvind i 1972

Rejs med tilbage i tiden til 1972. Til Maos Lille Røde, Den Rejsende Højskole, Det Nødvendige Seminarium, benhård selvkritik og planlægningen af Revolutionen. Historien om Tvind begynder med Teater V’s TVIND – THE MUSICAL.
VideoDrama

De kulturradikale går igen

Den spritnye direktør for Mungo Park, Lasse Handberg, fremmaner de kulturradikale. De har skabt vores møbler, vores huse og vores danske frisind. Men nu skælver jorden og de kulturradikale bliver kaldt pladderhumanister. Er vi vidne til landets sidste humanister?

Nyhedsbrev

Ja tak!
Send mig gerne e-mails og SMS’er om sidste nyt fra teaterverdenen. * Vi opbevarer din e-mail adresse og dit telefonnummer sikkert og giver eller sælger dem ikke videre til tredjepart.
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes