PodcastBørn & Familie

Med skuespiller Morten Hee Andersen

I denne podcast har vi inviteret vores redaktionsmedlem Tobias ind til en snak om julestemning og Tivolis ‘Nøddeknækkeren’.
PodcastBørn & Familie

Med instruktør og teaterdirektør Emmet Feigenberg

Vores gæst i denne podcast er instruktør og teaterdirektør Emmet Feigenberg. Vi snakker også om Det Kongelige Teaters ‘Maskerade’ og snakker om juleforestillingen ‘Elf – the musical’ i Tivoli.
PodcastBørn & Familie

Hvad får børn ud af se børneteater?

Fokus på børneteater! Mange børneteatre er i disse år lukningstruede. Børneteatret er vigtigt – i denne podcast forklarer Anne og Amanda fra Den 4. Væg dig hvorfor, når de besøger børneteatrene Zangenbergs Teater og Teatret Zeppelin.
PodcastBørn & Familie

Hvordan skaber man en børneforestilling?

Kom med ind bag børneteaterforestillingen ‘Hvem bestemmer’ i en spændende reportage fra kulisserne – og mød skuespiller Marie Bach Hansen til en snak om forestillingen ‘Vredens Druer’.
PodcastBørn & Familie

Niels Olsens verden & stjerneballet for børn

Hør om forestillingen ‘Højskolesangbogen’ og hele familiens juleballet ‘Nøddeknækkeren’. Og mød skuespilleren Niels Olsen, medlem af Ørkenens Sønner og bl.a. kendt fra filmen ’Den eneste ene’.
PodcastBørn & Familie

Mød Marie Louise Wille & Emmet Feigenberg

Hør om de 2 musicals for hele familien; ‘Klokkeren Fra Notre Dame’ og ‘Hodja Fra Pjort’ og om forestillingen ‘Griskhed’. Og mød instruktør Emmet Feigenberg og ikke mindst skuespilleren Marie Louise Wille.