PodcastUnge & Voksne

Med skuespiller Johanne Louise Schmidt

Mød skuespilleren, der er aktuel med ‘Kat på et varmt bliktag’ på Betty Nansen Teatret og kendt fra filmen ‘Fasandræberne’.
PodcastBørn & Familie

Med skuespiller Morten Hee Andersen

I denne podcast har vi inviteret vores redaktionsmedlem Tobias ind til en snak om julestemning og Tivolis ‘Nøddeknækkeren’.
PodcastUnge & Voksne

Med operasanger Sofie Elkjær Jensen

I denne podcast taler vi om, hvornår en monolog fungerer, og hvornår det ikke gør. Derudover giver vi dig selvfølgelig nogle anbefalinger med på vejen, og denne gang taler vi om August Bournonvilles ballet, Napoli.
PodcastUnge & Voksne

Med Andreas Jebro

Mød den prisvindende skuespiller Andreas Jebro, der er aktuel som selveste ERASMUS MONTANUS.
PodcastUnge & Voksne

Med Elisa Kragerup & Eva Præstiin

Langt om længe møder vi to af dansk teaters allersejeste kvinder: Eva Præstiin og Elisa Kragerup. Vi snakker bl.a. med dem om overtagelsen af Betty Nansen Teatret.
PodcastUnge & Voksne

Tammi Øst!

Dagens gæst er en helt forrygende skuespiller, som lige nu spiller RICHARD III på Husets Teater.
PodcastUnge & Voksne

Mød skuespiller Rosalinde Mynster

Hvad hvis vi nu siger, at hun er datter af Karen-Lise Mynster og Søren Spanning? Så siger Den 4. Væg, at du kan møde hende i denne podcast om hendes nye rolle i ‘Landet Som Ikke Er’ på Teatret ved Sorte Hest.
PodcastUnge & Voksne

Festival special!

En podcast dedikeret til teaterfestivalen CPH Stage. Du får 1 anmeldelse, 3 anbefalinger til Stage og et interview med de kommende Reumert-værter: den musikalske satiregruppe Platt-Form.

Nyhedsbrev

Ja tak!
Send mig gerne e-mails og SMS’er om sidste nyt fra teaterverdenen. * Vi opbevarer din e-mail adresse og dit telefonnummer sikkert og giver eller sælger dem ikke videre til tredjepart.
Dette felt skal udfyldes
Dette felt skal udfyldes