ArtiklerUnge & Voksne

Nyhed: Teaterklub Mit Teater

Gå mere og billigere i teatret med det nye teaterfællesskab

Fra den 1. maj 2019 kan du blive medlem af Teaterbilletters nye Teaterklub Mit Teater og opnå Teaterrabat fra første billetkøb.

Som medlem af Teaterklub Mit Teater får du meget mere for pengene. Både et teaterfællesskab, unikke events, gratis billetbytte, rabat på alle de forestillinger du vil se og meget mere.

Der er tre forskellige muligheder for at blive medlem af Teaterklub Mit Teater.


Teaterklub Mit Teater – Duo

Dette medlemskab er for dig, der vil mere i teatret, men gerne vil kunne invitere en ven, din mor eller din kæreste med samt få en masse af fordele og et år fyldt med spændende teateroplevelser.

Et personligt medlemskab koster 150 kr. pr. år og giver dig automatisk rabat fra første køb på to billetter.
Medlemskabet er gyldigt fra købsdato og 12 måneder frem.


Teaterklub Mit Teater – Solo

Dette medlemskab er for dig, der vil mere i teatret og have masser af fordele. Du vil gerne afsted med dit barn eller dine ung (kræver særskilt B&U-billet) eller opnå rabat på en enkelt billet til stort set alle forestillinger på teaterbilletter.dk.

Et personligt medlemskab koster 75 kr. pr. år og giver dig automatisk rabat fra første køb på én billet.
Medlemskabet er gyldigt fra købsdato og 12 måneder frem.


Teaterklub Mit Teater – 3 forestillinger eller flere

Den sidste mulighed for medlemskab, sker gennem den velkendte Teaterrabat! Dette medlemskab er for dig, der køber minimum 3 forestillinger inden for teatersæsonen, og dermed gratis bliver medlem. Du skal således IKKE købe et medlemskab til klubben.

Hvis du allerede benytter Teaterrabat-ordningen, skal du skal bare gøre som du plejer. Nyd at du får mere for pengene med klubbens mange fordele.

Hvilket medlemskab skal du vælge?
Er du alene forældre og vil du gerne gå mere i teatret med dit barn? Så kan Mit Teater – Solo med fordel anbefales, da du får rabat på din egen billet og kan vælge børnerabat på dit barns billet og derved opnå størst mulig rabat.

Vil du gerne i teatret med dine gode ven eller din kæreste? Så er Mit Teater – Duo lige noget for dig. For med dette medlemskab kan du opnå størst mulig rabat på både din egen og den anden voksenbillet. På den måde bliver det nemt og billigt at invitere dine venner på spændende teateroplevelser.

Vil du bare gerne gå (endnu) mere i teatret? Så kan vi både anbefale dig at købe 3 forestillinger, opnå Teaterrabat og blive medlem gratis eller købe et Solo- eller Duo-medlemskab til Teaterklub Mit Teater. Det afhænger af hvor meget og hvor ofte du går i teatret. Du får de samme fordele på din personlige profil på teaterbilletter.dk: personlige anbefalinger tilpasset netop til dine præferencer, mulighed for at læse de nyeste anmeldelser, aktuelle videoer fra forskellige forestillinger relevante podcasts.

Læs mere og køb medlemskab til Teaterklub Mit Teater.