BlogBørn & Familie

Det Lille Teater, Hurtige Fødder

Fed fodboldforestilling!

Snorre elsker fodbold –og det gør hans far egentlig også… men han har bare desværre aldrig tid til at spille, fordi han skal arbejde hele tiden.

Situationen er nok velkendt for de fleste forældre – og børn.

SE OGSÅ: “Kender du et barn med hurtige fødder?”

Det Lille Teater, der er beliggende lige ved Rådhuspladsen i København, er fyldt og både børn og vokser sidder forventningsfulde og venter. Nøøøj hvor er det dejligt at føle, at man ikke har Coronaen hængende over hovedet mere.

Scenografien er holdt helt i blåt, med en sej ruchebane ned til publikum. Senere bliver scenen forvandlet til en fodboldbane –men hvordan det sker, må I selv ind og se!

Så kommer Snorre på scenen. Han er en helt almindelig dreng, der glæder sig til at se aftenens fodboldkamp sammen med sin far. Med sig har han tøjbamsen ”Barcy”, som kan blive levende og give Snorre gode råd, når der er brug for det.

Snorres humør er ikke altid i top, og her hjælper Barcy ham med at komme på andre tanker. Selvom Snorre mener, at Barcy ”kun er en kat”. I en sjov scene, hvor Snorre prøver at få Barcy til at lade ham være i fred kommer scenografien i spil i en sjov gemmeleg.

Far kommer med jævne mellemrum hjem for lige at se hvordan det går med Snorre. Men telefonen ringer, og han må afsted igen. Inden han stikker af når Snorre og far dog lige at spille en fodboldkamp, der foregår i slowmotion – hvilket giver en superfed oplevelse.

Forestillingen er velspillet og en rigtig hyggelig familieoplevelse for både drenge og piger. Den handler nemlig ikke kun om fodbold, men også om venskab og leg.

Det Lille Teater er et skønt sted for børn og barnlige sjæle, hvor børnene er i centrum. Der er god plads til både klapvogne og ladcykler i den gamle og hyggelige gård – samt garderobe og fine toiletter indendørs.

Sponsoreret af Teaterbilletter.

Af Ditte Koefoed, mor & teaterspotter
Jeg elsker de stunder, hvor jeg kan lade mig rive med i teatrets vidunderlige univers – og helst sammen med mine to børn på 8 og 14 år. Jeg anmelder forestillinger som er tilgængelig i kørestol, da jeg fik konstateret sclerose for fem år siden. Heldigvis er de fleste teatre handicapvenlige. Teatrets stemning, fortællinger og de mange glade stunder med mine børn, leder mine tanker væk fra dagligdagens udfordringer – og tilbage på sporet som journalist og mor for mine børn. I teatrets mørke er vi alle ens. Her findes kun gode oplevelser!