BlogBørn & Familie

Anemonen, Frøken Ignora & mister George

Kan jeg give den 100?

Sådan svarer min 6-årige datter Viola, da jeg spørger hende hvor mange stjerner mellem 1-10 hun vil give forestillingen Frk. Ignora & Mister Georg, som vi netop har set på Anemonen.

SE OGSÅ: “Den første kæreste”

Forestillingen henvender sig til børn mellem 5-12 år og der er fuld skrald på både med dans og musik lige fra begyndelsen.

Stykket handler om venskab og kærlighed – og måske det svære venskab og den svære kærlighed, når man nu ikke er helt voksen endnu. Der bliver ikke sparet på følelserne og stykket dækker nærmest alle følelser du kan have i din krop som barn og teenager: glæde, sorg, jalousi, vrede, ensomhed, frygt og selvfølgelig kærlighed.

Tobias Trier er både musiker, komponist og koreograf. Sidstnævnte titel kommer især til udtryk i en rigtig sjov scene, hvor Tobias Trier aka ”Latino Leif” kaster sig ud i rollen som danseinstruktør i bedste Mickey Fredie Petersen stil.

Frøken Ignora & Mister Georg er baseret på de højtelskede børnebøger af Katrine Marie Guldager. Denne 2’er til Frøken Ignora eksploderer tager udgangspunkt, der hvor Frøken Ignora og Georg er blevet kærester.

Bøgerne er sammenskrevet og der er både blevet plads til en børneudgave af ”Vild med Dans” og en sangkonkurrence ala X-Factor.  Frk. Ignora, vil så gerne vinde konkurrencen, at hun øver morgen og aften – og ender måske med at glemme mister Georg så meget, at deres venskab er ved at forsvinde?

Heldigvis ender alt godt, faktisk så godt at…ja, kære teatergængere, det vil jeg da ikke afsløre her, det må I selv ind på Anemonen og se….

Afsted med jer!

Sponsoreret af Teaterbilletter.

Af Ditte Koefoed, mor & teaterspotter
Jeg elsker de stunder, hvor jeg kan lade mig rive med i teatrets vidunderlige univers. Jeg har produceret tv i mange år, men de oplevelser jeg får i teatret er helt specielle og unikke. Det sker kun den ene gang og bliver ikke foreviget på TV. Jeg elsker at gå i teatret med mine to børn på 7 og 12 år. Al se deres glæde og indlevelse i en fortælling er fantastisk. Når vi alle sidder der i mørket eksisterer der kun os og den gode fortælling. Ordet "moooor" er ligesom glemt for en stund.