Artikler

Guide: Teaterfestivaler

Vil du have en gratis sommeroplevelse med højt til loftet? Så tag afsted på en af sommerens teaterfestivaler og få et kultur-fix under åben himmel.

CPH Opera Festival, 1. – 10. august
Oplev opera i nye rammer under operafestivalen. Festivalen afholdes på forskellige teatre og i Københavns gader. Dele af festivalen er gratis, mens nogle forestillinger kræver billet. Se hvilke gratis events og forestillinger du kan opleve under CPH Opera Festival i vores guide ‘Gratis events under CPH Opera Festival 2019’

Helsingør Teater, Passage festival, 27. juli – 3. august.
Tag en hyggelig tur til Helsingør og Helsingborg til den årlige internationale gadeteaterfestival. Festivalen er gratis, med undtagelse af værket ‘La vita nuova’, hvor der kræves billet. Hele programmet kan findes på deres hjemmeside.

DIG – Danmarks Internationale Gadefestival, 19. – 26. august.
Tag din ven, ægtefælle, kæreste eller barn i hånden og oplev internationalt nycirkus, akrobatik og gadeteater i Københavns gader. Festivalen er gratis og programmet kan findes HER.

Cantabile 2, Waves Festival, 25. – 31. august.
Waves Festival finder kun sted hvert andet år, og næste gang i august 2019. Så gå ikke glip af en masse internationalt teater og dans i Vordingborg. Festivalen er gratis, med undtagelse af enkelte forestillinger. Se hele programmet HER.